След като със съпруга ми се запознахме с тестовата система Аристон се обърнахме към Петя Косева за консултация и провеждането им със двете ни деца, дъщеря на 16 и син на 13 години. Сина ни направи теста за Стиловете на учене, а дъщеря ни – теста за Професионално-кариерно ориентиране. След провеждането на тестовете и разчитането им от нашия консултант постигнахме яснота по отношение на “странния” (според нас) начин на учене от сина ни, а с дъщеря ни видяхме отговора на така важния за всеки млад човек въпрос – какво да уча, с какво ще се занимавам. А ние като родители получихме спокойствие, че всеки от тях вече знае какви са му заложените способности, качества и умения, и от тук нататък могат сами да се развиват и надграждта в посоката, която искат.

Виждайки резултатите със нашите деца във мен се зароди любопитството и интереса за моите способности и умения, и доколко аз съм ги развила в правилната посока на база генетични заложби и дадености. Аз също направих теста на Аристон и резултатите за мен бяха повече от задоволителни. Както знаете човек се учи и развива докато е жив, и на база резултати от теста пред мен изникнаха нови възможности и предизвикателства за развиване на способности, които не съм и предполагала, че имам. Никога през живота си нямаше да знам, че ги имам, ако не бях провела този тест. С тестовата система Аристон получих точна и вярна информация, която до момента не съм намерила друг вариант да получа.

Системата от тестове Аристон дават яснота и конкретика за нашите силни и слаби страни, в каква област ни е предопределено да сме най-добри. Ако използваме тази информация правилно всеки човек може да намери своето призвание и да бъде щастлив. Аз мисля, че всеки човек иска точно това.

Препоръчвам тестовете Аристон горещо на приятели, познати и бизнес-партньори, приложението им е безмерно.

Благодаря ти Петя, за прекрасното изживяване и коректна, и точна консултация!

Пожелавам ти успехи с този ценен продукт и отдадеността, с която работиш!

Цветана Павлова
Финансов Мениджър, Ентегра ООД