Търсейки своето призвание и мечтана кариера разбрах за теста Аристон. Трябваше ми известно време да взема решение и да го направя, но съм истински щастлив от това.

Тестът е много интересен и оценява способностите ви в няколко категории. Най-голяма полза намирам в следните неща. На първо място е личната консултация след провеждането на теста. Чрез нея разбрах, защо се чувствам подтиснат и неудовлетворен от своята работа. На второ място беше да науча за някои неосъзнати мои силни и слаби характеристики. И на трето място беше последната графа от теста, където се посочват най-подходящите професии и сравнение на моите характеристики с тези на най-успешните хора в тези професии. Правил съм и други подобни тестове, обаче никой от тях не беше толкова подробен и задълбочен. В теста Аристон например са доразвили изследванията в някои области от теста Майерс-Бригс, който е използван от много хора работещи в сферата на “Човешки ресурси”.

Горещо препоръчвам тестът на Аристон и Петя Косева. Работата ви с нея ще доведе до по-голямо разбиране върху вашите силни и слаби страни, върху това да осъзнаете своите нагласи към света и какво ви мотивира. За всеки, който търси своето призвание и мечтана кариера  или просто търси кариерна промяна, този тест и работата с Петя ще ви спестят много усилия, средства и нерви по пътя, който сте предприели.

Георги Бараков,
32 години, търсещ изследовател на себе си, лидер, приключенец