1. Какво те накара да се запишеш при мен?

Щастлива ли си от това си решение или си разочарована?
Научих за теб и за това което правиш от баща ми. Той ми предложи да се срещна с теб, за да ми обясниш за какво става въпрос и ако искам да направя теста. Щастлива съм, че се реших да го направя, защото това потвърди моите предположения за университет и специалност. Щастлива съм и че се запознах с човек като теб.

2. Имаше ли нещо, което те накара да се замислиш няколко пъти преди това или беше спонтанно решение?

Накратко – Беше нещо от сорта на “Ммм, това ми звучи интересно, после ще го погледна” или беше от типа на “Уау, това е точно като за мен и го искам сега”.
Замислих се доста дали да се срещнем и да направя теста, защото не бях много наясно за какво точно става дума и какво се прави.

3. С какво ти помогна работата с мен? Какви резултати имаш лично ти?

Работата с теб ми помогна за много неща. На първо място ми даде сигурност за решението, което вече бях взела с избора си за университет, но и ми показа още нови възможности, за които не се бях замисляла. Освен това ми помогна и в личен план. Чрез своя опит и емоции успя да ми покажеш една по-различна гледна точка и станах малко по-позитивен човек.

4. Различно ли е от това, което си пробвала досега за да откриеш своето призвание?

Досега не съм пробвала да правя тестове . Този ми беше първият.

5. Би ли го препоръчала на приятели?

Бих го препоръчала, защото е нещо по-различно и дава обективни резултати. Не се базира на обичайните анализи за типове личности и предлага много подробни обяснения за всичко.